Att jobba under press är en härlig utmaning

Problemet är bara att kväva spontaniteten och hålla en strikt prio. Enligt ett enkelt idiom göra det viktigaste först.

Det är ju så förfärande lockande att göra de enkla, roliga arbetsuppgifterna först och lämna de tunga och tråkiga till sist. Jag finner mera glädje i att avverka dessa svåra först på samma sätt som man äter huvudrätten först och desserten efteråt. Är det en trerätters kan man ju börja med någon bagatell, hugga in på huvudrätten och slutligen låta smaklökarna retas av vaniljpudding.

Ni som är gamla nog minns hederlig vaniljpudding, inte två påsar, en med sockerlösning som ska föreställa glasyr och en med pulver att koka upp i mjölk.

Jodå, den moderna varianten är ok, men den brända sockerglasyren av riktigt smält socker i botten som man kunde bryta loss och njuta av som dessert efter desserten, nej men glöm det.

Ja, det började med att jobba under press och hamnade i sockerglasyr.

Well, my mind slipped I guess he he🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s